Online Marketing

Banner Hirdetések

A banner hatékony és figyelemfelkeltő eszköz, mely kiválóan alkalmazható terméke szolgáltatása kiemelésére hatékonyabb kommunikálására. Statikus és Flash bannerek készítése reklámkampányához illeszkedően. Az SAG Design csapata gyors határidővel elkészíti cége , szolgáltatása vagy terméke banner hirdetését

Link Kampányok

Egy közös célja van a különféle linkkampány technikáknak, mégpedig a weboldalunkra mutató linkek szerzése. mellyel növelhetjük ismertségünket. Alkalmazott Linkkampány technikáink: linkcsere, online katalógusokban történő regisztráció, fizetett linkek vásárlása, kommentelés és fórumhozzászolás.

E-mail Hírlevelek

Az e-mail marketing egy olyan direkt marketing megoldás, amelynek során a hirdető az üzenetét e-mail formában juttatja el célközönsége számára: termékek és szolgáltatások értékesítése, márkaépítés. Az SAG Design segítséget nyújt e-mail kampánya megtervezésében és kivitelezésében is.

Közösségi Marketing

A közösségi marketing térhódítása megállíthatatlan és villámgyors.Cége ,terméke vagy szolgáltatása online megjelenését /ezáltal ismertségét / tovább növelheti közösségi oladalakon történő megjelenéssel, kampányokkal. Weboldalához , webáruházához kapcsolodó közösségi oldalak kiépítése és menedzselése.

Google Adwords Kampányok

A körültekintően megtervezett, s elkészített honlap akkor éri el célját, ha az a kívánt közönséghez elér. Holnapkészítés során, egy új honlap indításakor, a honlap bevezetéshez nyújt nagy segítséget a Google Adwords hirdetési kampánya. Ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetve vállaljuk Adwords hirdetési kampányok elindítását és menedzselését.

SAG DESIGN - A HATÉKONY ONLINE MEGJELENÉS!!