Webdesign

Webdesign

Mai korunkban elengedhetetlen az internetes megjelenés amelynek hatékony eszköze a jól megszerkesztett optimalizált honlap. Az SAG Design fiatal lelkes csapata gyors határidővel vállalja minőségi honlapjának elkészítését. Igényeinek felmérését követően az SAG Design az önnek, vállalkozásának legmegfelelőbb ajánlatot készíti el Honlapjával kapcsolatban.A megfelelő design-al készített weboldal képes már megjelenésével is látogatóit honlapján tartani üzenetét átadni. Az Sag design csapatával sikeresen megvalósíthatja egyedi megjelenését az interneten. A megfelelő desing kialakításával elérhető ,hogy informatív, tetszetős, átlátható legyen a weboldala . A trendeket követve gyors határidővel készítjük el weboldala design tervét.

Responsive Webdesign

A mobil és tablet eszközök nagymértékű telterjedése indokolttá tette a honlapok ilyen irányú fejlesztését. A kisebb eszközökön eltérő kijelző méretekkel találkozunk, ezért a honlapok készítőinek is alkalmazkodniuk kell a megváltozott igényekhez. A RESPONSIVE WEBDESIGN alkalmazkodik az adott ki jelzőjű eszközhöz, így mindig megfelelő módon jelenik meg weboldala.

SAG CMS

CMS (Content Management System) A honlap tartalma egy online adminisztrációs felületen keresztül egyszerűen és gyorsan módosítható és szerkeszthető.A legpraktikusabb eszköz a honlap frissítéséhez. A CMS rendszerünk használata egyszerű pár óra alatt megtanulható.Költséghatékony nem kell a modosításokhoz programozói tapasztalat.Cégeknek,vállalatoknak és webshop üzemeltetőknek ideális megoldást kínál oldaluk karbantartásához , frissítéséhez.

SAG DESIGN - A HATÉKONY ONLINE MEGJELENÉS!!